Αποχή της Sony από την επόμενη Ε3

Απρόσμενη στροφή της εταιρείας και πλήγμα στην έκθεση.

Μέσω επίσημης ενημέρωσης τόσο από την Entertainment Software Association (τον οργανισμό πίσω από τη διοργάνωση της Ε3), όσο και από την ίδια τη Sony, γνωστοποιήθηκε η απόφαση της δεύτερης να μη συμμετάσχει στην Ε3 της ερχόμενης χρονιάς, είτε παρέχοντας τη παραδοσιακή Συνέντευξη Τύπου είτε τη δυνατότητα δοκιμής τίτλων στους χώρους της έκθεσης.

Συγκεκριμένα, η Sony

ανέφερε τα εξής: "Καθώς η βιομηχανία εξελίσσεται, η Sony Interactive Entertainment συνεχίζει να αναζητά δημιουργικές ευκαιρίες για να αναδαυλίζει το ενδιαφέρον της κοινότητας. Οι οπαδοί του PlayStation είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, ενώ πάντοτε προσπαθούμε να πρωτοπορούμε, να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να πειραματιζόμαστε με νέους τρόπους για να ικανοποιήσουμε τους gamers. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στην Ε3 το 2019. Αναζητούμε νέους- και ταυτόχρονα οικείους- τρόπους για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του κοινού το 2019 και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα σχέδιά μας μαζί σας".

Αυτή η λιτή αλλά και συνάμα απροσδόκητη δήλωση καταφέρει ένα πλήγμα στην αίγλη της παγκοσμίου ενδιαφέροντος έκθεση, καθώς η Sony φαίνεται πλέον να είναι ο δεύτερος κολοσσός που εγκαταλείπει το φορμάτ των Συνεντεύξεων Τύπου μετά τη Nintendo, ενώ φαίνεται να είναι και ο πρώτος που δεν θα έχει ουδεμία συμμετοχή από τις απαρχές της έκθεσης. Μένει να δούμε τον τρόπο που θα επιλέξει η Sony να πραγματοποιεί τις ανακοινώσεις της και το πώς θα εξελιχθεί η έκθεση στο σύνολό της την ερχόμενη χρονιά.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα