Ubisoft: "Αν οι παίκτες δεν αγόραζαν loot boxes, δεν θα τα βάζαμε στους τίτλους μας"

Εκπρόσωπος της εταιρίας, δηλώνει τα αυτονόητα.

Σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της gaming βιομηχανίας τον τελευταίο χρόνο είναι τα lootboxes και οι συζητήσεις γύρω από το αν αυτά αποτελούν μία μορφή τζόγου ή όχι. Πριν λίγες ώρες, ένας υπάλληλος της Ubisoft, εκπρόσωπος του τμήματος εξυπηρέτησης της εταιρίας, είπε δημοσίως στο Steam αυτό που όλοι γνωρίζουμε και πολλές φορές δεν θέλουμε να παραδεχθούμε.

Πιο συγκεκριμένα σε μία συζήτηση στο Steam

που αφορούσε την ύπαρξη loot crates στο Trials Rising, ο εκπρόσωπος της εταιρίας, απάντησε ότι καταλαβαίνει το πως νιώθουν οι παίκτες με τα loot crates, τα οποία ούτε ο ίδιος "συμπαθεί", αλλά είναι στο χέρι του καθενός να μην τα αγοράσει. Αν οι παίκτες απλά δεν τα αγόραζαν, εμείς δεν θα τα βάζαμε σε παιχνίδια στο μέλλον, συμπλήρωσε. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως τα loot crates και τα cosmetic αντικείμενα είναι μία "ευλογία" για την gaming βιομηχανία και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της δημοφιλίας του gaming την τελευταία δεκαετία. Κλείνοντας την απάντηση για τα loot boxes τόνισε πως δεν είναι κάτι κακό, αν γίνουν σωστά".

Στη συγκεκριμένη συζήτηση έδωσε και άλλες ενδιαφέρουσες απαντήσεις, όπως το "Τα καλά παιχνίδια δεν έχουν πρόβλημα με την πειρατεία, πάρτε μάθημα από την CD Project εσείς οι άπληστοι A-holes".

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα