Διέρρευσαν τα projects της Luminous Productions

Ένας "νέος AAA τίτλος" για το PS5 και ένας mobile τίτλος για την Κίνα.

Η Square Enix, αν και ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση να αλλάξει τους στόχους της Luminous Productions, δεν γνωστοποίησε τα projects που θα επιμεληθεί το νεο-ιδρυθέν στούντιο στο Τόκιο. Ωστόσο, σύμφωνα με το βιογραφικό του Tomohiro Tokoro, το οποίο αποτυπώνεται μέσω του λογαριασμού του στο LinkedIn,

παρουσιάζεται ότι η ομάδα ανάπτυξης της Luminous Productions επιμελείται την ανάπτυξη "ενός καινούργιου AAA τίτλου για PS5”, γεγονός που συμβαδίζει με τα λεγόμενα της Square για "νέους στόχους του στούντιο, AAA τίτλων".

Όμως, πέρα από τους στόχους της ιαπωνικής εταιρίας και σύμφωνα με το βιογραφικό του Tomohiro-San, το στούντιο της Luminous έχει αναλάβει και την ανάπτυξη ενός mobile τίτλου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στη χώρα της Κίνας. Επιπλέον, υπενθυμίζουμε πως ο Tomohiro Tokoro έχει αναλάβει το ρόλο του σχεδιαστή 3D χαρακτήρων στο στούντιο της Luminous Productions.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως ο επικεφαλής του στούντιο, Hajime Tabata, αποχώρησε πρόσφατα, που σημαίνει πως αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση της Square Enix η οποία θα αφορά στο νέο υπεύθυνο αλλά και την επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση των παραπάνω projects.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα