Το iPad Pro δοκιμάζεται σε τέστ αντοχής και απογοητεύει

Techblog.gr

Το iPad Pro στις 11″ και 12.9″ παρουσιάστηκε πριν από δύο εβδομάδες και ενώ διαθέτει νέο design, ισχυρό επεξεργαστή και χαρακτηριστικά, το τεστ αντοχής του JerryRigEverything δείχνει πως η ποιότητα κατασκευής απογοητεύει.

Ο Zack Nelson (JerryRigEverything) συνηθίζει να “βασανίζει” τις συσκευές που πέφτουν στα χέρια του για να δει τα όριά τους και

την ποιότητα κατασκευής, με το iPad Pro να μην αποτελεί εξαίρεση και να ρίχνεται στην αρένα των δοκιμασιών. Οι δοκιμές ξεκινούν με το Apple Pencil το οποίο έσπασε στη μέση με μικρή πίεση, αποκαλύπτοντας το εσωτερικό του μαζί με τους μαγνήτες που χρησιμοποιούνται για να το τοποθετούμε στο iPad Pro και να το φορτίζουμε.

Σειρά πήρε το iPad Pro το οποίο τα πήγε πολύ καλά στη δοκιμασία του χαράγματος της οθόνης ενώ εντύπωση προκάλεσε το πόσο λεπτό είναι το γυαλί. Η κατασκευή του iPad Pro είναι βασισμένη στο αλουμίνιο κάτι το οποίο φάνηκε από το άγγιγμα της λεπίδας του Zack Nelson σε κάθε πλευρά της συσκευής. Στη συνέχεια είχαμε τη δοκιμή με τη φλόγα από αναπτήρα στην οθόνη του iPad Pro, με τα pixel να αρχίσουν να καίγονται μετά από 10 δευτερόλεπτα και να επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, κάτι που δε θα γίνοταν αν η οθόνη ήταν OLED.

Τέλος, το πιο επίπονο μέρος της δοκιμασίας αφορά τη δοκιμασία με την άσκηση πίεσης για να λυγίσουμε το iPad Pro στο οποίο η Apple δε φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην αντοχή του, μιας και όπως ο ίδιος ο Zack Nelson δηλώνει, είναι ένα tablet που έχει το μέγεθος όσο ένα κομμάτι χαρτί και διπλώνει όπως ένα κομμάτι χαρτί. Σε προσπάθεια που έγινε να το λυγίσει, αυτό διπλώθηκε στη μέση σα να είναι κατασκευασμένο από αφρολέξ, κάτι το οποίο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μια συσκευή που πωλείται στη χώρα μας από 969 μέχρι και 2279 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα