Έτοιμο για τη νέα γενιά το Metro Exodus

Η Deep Silver και η 4A Games. Publisher και Developer αντίστοιχα, ανακοίνωσαν ότι το Metro Exodus θα λάβει ένα δωρεάν next-gen upgrade για τα Xbox Series X/S και PlayStation 5 μέσα στον επόμενο μήνα, υποσχόμενη υποστήριξη για 4K και 60fps παράλληλα με πλήρως ray

traced φωτισμούς, τόσο για το βασικό παιχνίδι όσο και για τα DLC expansions του.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, θα πρέπει να περιμένουμε “πρωτοποριακές” ray traced global illumination και ray traced emissive lighting τεχνικές, σε όλο το περιεχόμενο ενώ οι χρόνοι φόρτωσης θα είναι “δραματικά μειωμένοι” και για τις δυο κονσόλες. Να σημειώσουμε ότι θα υπάρχουν βελτιώσεις στον ήχο αλλά και στο controller latency για το Xbox, ενώ όσοι θα δοκιμάσουν τον τίτλο στο PlayStation 5, θα μπορούν να έχουν haptic feedback μέσω του DualSense controller της κονσόλας.

Οι βελτιώσεις του Metro Exodus θα γίνουν διαθέσιμες ως ένα δωρεάν upgrade για όλους τους κατόχους των εκδόσεων του τίτλου σε Xbox One ή PlayStation 4 στις 18 Ιουνίου, ενώ την ίδια ημερομηνία θα γίνει διαθέσιμη η Metro Exodus Complete Edition σε retail, η οποία θα περιλαμβάνει τη βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού για Xbox Series X/S ή PlayStation 5, καθώς και τα The Two Colonels και Sam’s Story expansions.

The post Έτοιμο για τη νέα γενιά το Metro Exodus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα