Ανακοινώθηκε ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του The Division

Η Ubisoft έκανε γνωστά τα σχέδιά της για την επέκταση του σύμπαντος του The Division, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου, δωρεάν standalone τίτλου με τίτλο “The Division: Heartland”. To Heartland αναπτύσσεται από την Red Storm Entertainment, η οποία έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας σειράς τίτλων που βασίζονται στο IP “Tom Clancy’s” –Rainbow Six, Ghost

Recon και The Division- από το μακρινό 1997 μέχρι σήμερα. Ο νέος τίτλος θα είναι μεταξύ μιας σειράς επεκτάσεων του The Division IP, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου mobile τίτλου, νέων DLC για το Division 2 και μιας ταινίας του Netflix με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain.

“Τα τελευταία 5 χρόνια, το The Division έχει εξελιχθεί από ένα πολύ φιλόδοξο project στην Ubisoft, σε ένα παγκοσμίου φήμης franchise που έχει φτάσει τα 40 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες”, δήλωσε ο EMEA Εκτελεστικός Διευθυντής της Ubisoft, Alain Corre. “Είμαστε πολύ περήφανοι για το τι έχουν επιτύχει οι ομάδες μας με αυτό το franchise και το εκπληκτικό σύμπαν που έχουν δημιουργήσει. Το δυναμικό και το βάθος του, μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο που θα ευχαριστήσει τους μακροχρόνιους και πιστούς fans του The Division, αλλά και τους νέους”.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι το τέλος του 2021 έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο νέο περιεχόμενο για το Division 2, μέσω ενός update, με ένα νέο game mode και νέες levelling μεθόδους για τους agents.

Το Division: Heartland, πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox, PlayStation και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2021 ή το 2022.

The world of the Division is set to expand!

Read more about The Division Heartland an upcoming free-to-play game, the Division movie and more!

Ubisoft (@Ubisoft) May 6, 2021

The post Ανακοινώθηκε ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του The Division appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα