Το Never Alone έρχεται στο Switch

Με ανακοίνωση από την E-Line Media, εκδότρια του πολυβραβευμένου Never Alone, μάθαμε ότι ο τίτλος θα κάνει το πέρασμά του στο Nintendo Switch στις 24 Φεβρουαρίου. Το πακέτο, που θα γίνει διαθέσιμο μέσα από το eShop την κονσόλας, θα ονομάζεται Arctic Collection και θα περιέχει και το DLC με τον τίτλο

“Foxtales”. 

Το Never Alone ή Kisima Inŋitchuŋa (“I am not Alone”) είναι ένα puzzle-platformer που κυκλοφόρησε το 2014. Μας αφηγείται μία ιστορία από την παράδοση των Iñupiat, ομάδα ανθρώπων που ζουν στην Αλάσκα. Μιλάει για τη Nuna, ένα κορίτσι από τους Iñupiat, και την αρκτική αλεπού της που μπαίνουν σε μια περιπέτεια για να βρουν την πηγή της “Αιώνιας Θύελλας” και να σώσουν το χωριό τους. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Ο publisher δεν σταμάτησε εκεί όμως. Μάθαμε ότι εργάζεται επάνω σε καινούργιο Never Alone με την ονομασία “Myelway, The First of its Kind”. Οι πληροφορίες όμως που έχουμε γι’ αυτό είναι πολύ λίγες καθώς βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του pre-production. Η E-Line Media αναφέρει ότι για ακόμα μια φορά θα συνεργαστεί με το πολιτιστικό κέντρο Cook Inlet Tribal Council για να μεταφέρει μια ιστορία από τις παραδόσεις της Αλάσκας που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα και τη φιλία.

The post Το Never Alone έρχεται στο Switch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα