Έρχεται το Gods & Glory για το Hollow Knight σε PC και Nintendo Switch

Δωρεάν με την μορφή ενός update για όλους.

Έχοντας ξεκινήσει την πορεία του στις αρχές του προηγούμενου έτους (και τον περασμένο μήνα στην υβριδική κονσόλα της Nintendo) το Hollow Knight εξελίχτηκε σε έναν “cult τίτλο” με ένα πανέμορφο εικαστικό και ένα «κτηνώδη» βαθμό δυσκολίας του. Πλεον οι κάτοχοι του τίτλου θα πρέπει να προσμένουν την διάθεση του τρίτου και τελευταίου πακέτου με νέο υλικό για τον τίτλο στα τέλη του επόμενου μήνα.

Η ομάδα ανάπτυξης Team

Cherry ανακοίνωσε ότι το τρίτο και τελευταίο πακέτο με περιεχόμενο για το Hollow Knight, με την ονομασία "Gods & Glory", θα κυκλοφορήσει για τις Nintendo Switch, PC (Windows, Mac, Linux) στις 23 Αυγούστου 2018. Όπως είχε συμβεί και με τα προηγούμενα πακέτα περιεχομένου το "Gods & Glory" θα είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλους τους παίκτες του παιχνιδιού. Όσον αφορά το περιεχόμενο του εν λόγω πακέτου, η Team Cherry, έχει υποσχεθεί νέα bosses, νέους NPC, νέα μυστικά προς αναζήτηση και ένα ολοκαίνουργιο mode.

Το Hollow Knight κυκλοφορεί για Nintendo Switch και PC (Windows, Mac, Linux).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer μέσα από το οποίο ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης του “Gods & Glory” για το Hollow Knight.

pcswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα