Αρχές Αυγούστου η "εισβολη" του Monster Hunter: World στο Final Fantasy XIV

Με τέρατα, όπλα, εξοπλισμό και άλλα.

H Capcom και η Square Enix αποφάσισαν να "ενώσουν" τους κόσμους των Final Fantasy XIV και Monster Hunter:World, αυτό καλοκαίρι, με τέρατα, όπλα και αντικείμενα να μεταφέρονται ανάμεσα στους δυο κόσμους. Η αρχή θα γίνει στις αρχές Αυγούστου (1 Αυγούστου), όπου το Monster Hunter:

World θα υποδεχτεί τον Behemoth και ένα Dragoon σετ εξοπλισμού από το Final Fantasy XIV.

Όσον αφορά την εισβολή του Monster Hunter:World στον κόσμο του Final Fantasy XIV, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου, με την είσοδο του θρυλικού Βασιλιά των Ουρανών, Rathalos. Οι παίκτες θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Rathalos μέσα από μια δοκιμασία με την ονομασία "the Great Hunt", σε normal (έως οκτώ παίκτες) και σε extreme (τέσσερις παίκτες) βαθμό δυσκολίας. Να σημειωθεί ότι μόνο οι παίκτες που έχουν φτάσει level 70 και έχουν ολοκληρώσει το main scenario quest του Final Fantasy XIV: Stormblood, θα μπορούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω δοκιμασία.

Εκτός του Rathalos, οι παίκτες θα μπορούν να βρουν νέο εξοπλισμό και κοσμητικά αντικείμενα, όπως ένα armor set βασισμένο στον Rathalos, τα minions Poogie και Palico, ένα Rathalos mount και ένα barbeque spit.

Το Monster hunter: World- Final Fantasy XIV crossover υλικό θα έρθει ως μέρος του patch 4.36 για τον MMO τίτλο.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα