Έρχεται το Ghost of Tsushima: Legends

Ένα δωρεάν co-op mode για τον τίτλο.

Η Sucker Punch ανακοίνωσε το Ghost of Tsushima: Legends, ένα online cο-op multiplayer mode, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο ως δωρεάν update για τον τίτλο αργότερα μέσα στο 2020. Το Legends θα αποτελεί ένα εντελώς ξεχωριστό mode, που εστιάζει σε τέσσερις σαμουράι πολεμιστές, που έχουν “σφυρηλατηθεί” ως θρύλοι σε ιστορίες

της παράδοσης της νήσου Tsushima.

Σύμφωνα με τον Senior Designer, Darren Bridges: "Το Legends είναι στοιχειωμένο και φανταστικό, με τοποθεσίες και εχθρούς εμπνευσμένους από την ιαπωνική παράδοση και μυθολογία, με έμφαση στη συνεργατική μάχη και δράση", και θα περιλαμβάνει μια σειρά από co-op Story αποστολές προς ολοκλήρωση, είτε με φίλους είτε με άλλους μέσω online matchmaking.

Το Ghost of Tsushima: Legends θα υποστηρίζει 2-4 παίκτες, θα περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές κλάσεις χαρακτήρων -Samurai, Hunter, Ronin και Assassin- με την κάθε κλάση να έχει τα δικά της μοναδικά πλεονεκτήματα και ικανότητες. Τα Story missions του Legends θα είναι διαθέσιμα για δύο παίκτες, ενώ το mode για τους 4 παίκτες θα προσφέρει wave-based Survival αποστολές ενάντια στους πιο σκληρούς και δύσκολους εχθρούς του Tsushima, συμπεριλαμβανομένων των νέων Oni εχθρών με υπερφυσικές ικανότητες.

Τέλος, ένα Raid για 4 παίκτες σχεδιάζεται να έρθει λίγο μετά την κυκλοφορία του Ghost of Tsushima: Legends, βάζοντας την ομάδα των σαμουράι εναντίον ενός “βάναυσου και τρομαχτικού εχθρού”.

Το Ghost of Tsushima: Legends θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 αργότερα μέσα στο 2020.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα