Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5

Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…

Η Codemasters ανακοίνωσε, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς DIRT στο Twitter, ότι ο επόμενος τίτλος της σειράς – το DIRT 5- θα καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμος κατά μία εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο νέος τίτλος της μακροχρόνιας racing σειράς είχε σχεδιαστεί να κυκλοφορήσει για Xbox One,

PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 9 Οκτωβρίου 2020, προτού κάνει την εμφάνισή του και στα Xbox Series X και PlayStation 5 αργότερα μέσα στο 2020. Πλέον, το DIRT 5 θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα αργότερα, στις 16 Οκτωβρίου 2020.

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν με τις 16 Οκτωβρίου, μπορούν να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με τον τίτλο στις 13 Οκτωβρίου, αγοράζοντας την Amplified Edition του παιχνιδιού, το οποίο προσφέρει early access τριών ημερών.

Το DIRT 5 πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 16 Οκτωβρίου 2020. Να σημειωθεί όσοι αποκτήσουν την έκδοση του DIRT 5 για το Xbox One θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην έκδοση Xbox Series X δωρεάν όταν αυτή κυκλοφορήσει αργότερα.

News: #DIRT5 will now launch on Xbox One, PlayStation 4 and PC on October 16, with three days’ early access (Oct 13) for Amplified Edition players.

THANK YOU for all your support and excitement so far – we still have so much more to show you…

?️ https://t.co/RjSfJr7LTs ?️ pic.twitter.com/Dz4FaWhboZ

— DIRT (@dirtgame) August 11, 2020pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα