Έρχεται νέο Bundle για το PSVR

Η Sony ανακοίνωσε μία νέα, ολοκληρωμένη πρόταση για όσους δεν έχουν προβεί ακόμα σε αγορά του PSVR, αλλά σκέφτονται να μεταβούν σύντομα στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, με την έλευση ενός νέου “Mega Pack” στην αγορά για το PSVR, η Sony υπόσχεται να προσφέρει όλα όσα θα χρειαστούν οι παίκτες για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην εικονική πραγματικότητα

και να εξερευνήσουν νέους κόσμους. Στο νέο Bundle θα περιλαμβάνεται το PSVR Headset, η PlayStation Camera (μαζί με τον αντάπτορα που απαιτείται για τη σύνδεση με το PS5), καθώς επίσης και κωδικοί προς εξαργύρωση μέσω του PS Store για τα Blood & Truth, Moss, Astro Bot Rescue Mission, Everybody’s Golf VR και PlayStation VR Worlds.

Το νέο Mega Pack για το PSVR αναμένεται να φτάσει μέσα στον τρέχοντα μήνα στους χώρους των Ευρωπαϊκών καταστημάτων. Επισημαίνεται πως για περαιτέρω πληροφορίες σε όρους τοπικής ημερομηνίας και τιμής διάθεσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα καταστήματα της περιοχής τους.

The post Έρχεται νέο Bundle για το PSVR appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα