Πήρε το “πράσινο φως” η τηλεοπτική σειρά The Last of Us

Η τηλεοπτική σειρά The Last of Us πήρε και επίσημα το “πράσινο φως” από το HBO, με τον δημιουργό του Chernobyl, Craig Mazin να έχει αναλάβει χρέη writing και executive producer, σε συνεργασία με τον Neil Druckmann της Naughty Dog, συγγραφέα και creative director του The Last of Us Part II.

Έχοντας ως βάση τα γεγονότα του πρώτου

The Last of Us, η σειρά του HBO θα επικεντρωθεί στη σχέση μεταξύ του Joel και της Ellie “καθώς πραγματοποιούν το γεμάτο με περιπέτειες ταξίδι τους στην Αμερική”.

Η Carolyn Strauss θα έχει επίσης χρέη executive producer μαζι τον πρόεδρο της Naughty Dog, Evan Wells, ενώ οι Asad Qizilbash και Carter Swan της PlayStation Productions θα ανήκουν επίσης στην ομάδα των executive producers.

“Ο Craig και ο Neil είναι οραματιστές σε μια δικιά τους κατηγορία”, δήλωσε η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόσωπος του HBO Programming στο Variety. “Έχοντας τους, στο τιμόνι παράλληλα με την ασύγκριτη Carolyn Strauss, αυτή η σειρά είναι βέβαιο ότι θα αντηχήσει τόσο στους σκληροπυρηνικούς φίλους των “The Last of Us” παιχνιδιών, όσο και στους νεοφερμένους σε αυτό το genre-defining έπος. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Naughty Dog, την Word Games, τη Sony και το PlayStation για να προσαρμόσουμε αυτήν την επική και ισχυρά καθηλωτική ιστορία”.

Η τηλεοπτική σειρά του The Last of Us θα είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά του PlayStation Productions, ενώ δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία ή περίοδος διάθεσής της.

.@HBO gives series order to #TheLastOfUs. @clmazin and @Neil_Druckmann set to write and executive produce. Carolyn Strauss, @evan_wells, @aqizil, and @CarterSwan also executive produce. @SPTV, @Naughty_Dog, @PlayStation productions are set to produce: https://t.co/dIOCovjGqK pic.twitter.com/tOsuWFwklR

HBO PR (@HBOPR) November 20, 2020

The post Πήρε το “πράσινο φως” η τηλεοπτική σειρά The Last of Us appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα