Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη του Ghostrunner 2

Πριν από λίγες ώρες είχαμε την επιβεβαίωση ότι θα υπάρξει ένα sequel για τον cyberpunk parkour τίτλο, Ghostrunner, για τις next-gen πλατφόρμες. Η One More Level θα επιστρέψει στην ανάπτυξη για το sequel, ενώ η 505 Games θα αναλάβει χρέη publisher, έχοντας αποκτήσει το IP του Ghostrunner πριν από λίγο καιρό. Να σημειωθεί ότι για τον νέο τίτλο, η μητρική εταιρεία

της 505 Games, Digital Bros Group, θα “διπλασιάσει την επένδυσή της”, με αρχικό προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ, με το IP να φαίνεται να έχει μεγάλες δυνατότητες για τον publisher.

“Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη μελλοντική κυκλοφορία του Ghostrunner 2. Μαζί με την One More Level, έχουμε δημιουργήσει ένα συναρπαστικό και συγκινητικό video game”, δήλωσε ο Raffaele Galante, συν-διευθύνων σύμβουλος της Digital Bros, στην οποία ανήκει η 505 Games. “Αυτή η νέα συνεργασία εμβαθύνει την παρουσία της 505 Games στην πολωνική αγορά των video games, η οποία βρίσκεται μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη στην ανάπτυξη video games, με νέα projects και ταλέντα. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην πολωνική αγορά για τη συνεχή βελτίωση και επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων μας με video games, ικανά να ικανοποιήσουν τα γούστα ολόκληρης της gaming κοινότητας”.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο Ghostrunner έχει πουλήσει έως τώρα περισσότερα από 600.000 αντίτυπα από την ημέρα κυκλοφορίας του τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, με αρκετά DLC και νέο περιεχόμενο να έχουν προγραμματιστεί να γίνουν διαθέσιμα για τον τίτλο. Επίσης, μέχρι το τέλος του 2021 θα γίνει διαθέσιμη μια next-gen έκδοση του τίτλου για Xbox Series X/S και PlayStation 5.

Το Ghostrunner είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

The post Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη του Ghostrunner 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα