Επιστροφή της EA στο Steam;

Πιθανό… εάν ισχύει το teaser tweet που έκανε. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι η ΕΑ σχεδιάζει την επιστροφή της στην πλατφόρμα ψηφιακής διανομής της Valve, το Steam, στο κοντινό μέλλον.

Αρχικά, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στην επιφάνεια ένα Origin Steam

test application, με αρκετούς χρήστες να παρατηρούν ότι αρκετοί παλαιότεροι τίτλοι της ΕΑ, οι οποίοι έχουν «βγει» από το Steam, χρησιμοποιήθηκαν για ακόμη μια φορά. Έπειτα είχαμε ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό της ΕΑ, με ένα teaser video, που μπορεί να υποδηλώνει ότι η εταιρεία ετοιμάζει πράγματι την επιστροφή του στο Steam. Στο teaser, μπορούμε να δούμε μια αχνιστή (steamy) κούπα με το λογότυπο της EA.

Εάν η EA επιστρέφει στο Steam, θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε αν η εταιρεία θα προσφέρει τους τίτλους της τόσο μέσω του Steam αλλά και μέσω της δικής της της πλατφόρμας – το Origin- ταυτόχρονα. Φυσικά, η EA θα μπορούσε επίσης να επιλέξει να δώσει μόνο μερικούς από τους παλαιότερους τίτλους της στην πλατφόρμα της Valve

... pic.twitter.com/bHZy7mEWFW

Electronic Arts (@EA) October 25, 2019

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η ΕΑ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Valve, μέσα από την oποία τίτλοι της ΕΑ θα «έρθουν στα χεριά των παικτών» μέσω του Steam. Η αρχή θα γίνει την επόμενη άνοιξη, όπου το EA Access -η συνδρομητική υπηρεσία της ΕΑ - θα γίνει διαθέσιμο στο Steam. Το EA Access θα είναι η πρώτη και μοναδική υπηρεσία συνδρομής διαθέσιμη στο Steam. Να σημειώσουμε ότι θα είναι η τέταρτη πλατφόρμα που θα υπάρχει συνδρομή του EA Access.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει με το Star Wars Jedi: Fallen Order, το οποίο κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου, και θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες, όπου οι παίκτες του Steam θα μπορούν να παίξουν άλλους τίτλους της ΕΑ όπως το Sims 4 και το Unravel Two, ενώ διάφορα multiplayer παιχνίδια όπως τα Apex Legends, FIFA 20 και Battlefield V θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο επόμενο έτος. Τέλος, οι παίκτες τόσο του Origin όσο και του Steam θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν μαζί.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα