Ανακοίνωση διάθεσης του Death Stranding στους υπολογιστές

Κυκλοφορία εντός του νέου έτους.

Μια σημαντικότατη εξέλιξη φαίνεται να προκύπτει σχετικά με τη μοίρα του Death Stranding στο PC και να δίνει ευτυχή κατάληξη στην υπόθεση κυκλοφορίας του τίτλου στην "Master Race".

Η άκρως αναμενόμενη δημιουργία του Hideo Kojima και της ομάδας του, Kojima Productions, που καταφθάνει στο PS4 στις 8 Νοεμβρίου, πήρε και επίσημα το πράσινο φως

για την έλευσή της στους υπολογιστές από την ίδια την Kojima Productions, μέσω ενος tweet προερχόμενο απο τον επίσημο λογαριασμό της. Μάλιστα, η ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα και το παράθυρο κυκλοφορίας του τίτλου, με αυτό να ορίζεται μέσα στο καλοκαίρι του 2020. Ο τίτλος, ο οποίος δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Sony και "τρέχει" με την Decima engine της Guerrilla Games, θα κυκλοφορήσει μέσω της 505 Games, που θα αναλάβει χρέη publisher για την έκδοση των υπολογιστών.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, το πόνημα του δημιουργού των Metal Gear Solid, καταφθάνει σε φυσικά και ψηφιακά ράφια στις 8 Νοεμβρίου με τα πρώτα reviews να αναμένονται μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή την 1η του ίδιου μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα