Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - 25/10

Σπουδαία "τριπλέτα" με Outer Worlds, Modern Warfare και MediEvil.

Αντιστρόφως ανάλογη της προηγούμενης είναι η κατάσταση αυτής της εβδομάδας σε ό,τι αφορά στις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Ο αριθμός των νέων παιχνιδιών που γίνονται διαθέσιμα είναι σαφώς μικρότερος, όμως η εβδομάδα που τελειώνει στις 25 Οκτωβρίου φέρνει ορισμένα μεγάλα ονόματα του gaming, τα οποία περιμέναμε εναγωνίως εδώ και καιρό. Πρώτα από όλα έχουμε την επιστροφή της αγαπημένης Obsidian, ενός ιστορικού studio, που είναι υπεύθυνο για ορισμένα

από τα πλέον σημαντικά RPGs στην ιστορία του gaming (Fallout New Vegas, Pillars of Eternity, Knights of the Old Republic II), η οποία φέρνει το The Outer Worlds, ένα sci-fi RPG πρώτου προσώπου, που -όπως όλα δείχνουν- ήρθε για να κλείσει το κενό που άφησε το franchise Fallout και η Bethesda με τα καμώματά της. H ομάδα του GameOver έχει πέσει ήδη... "με τα μούτρα" στο νέο παιχνίδι των Leonard Boyarski και Tim Cain, και το συντομότερο δυνατό θα έχουμε περισσότερα για αυτό το πολλά υποσχόμενο πόνημα.

Στη συνέχεια έχουμε την επιστροφή μιας αγαπημένης φιγούρας από τη δεκαετία του 1990. Ο λόγος για τον Sir Daniel Fortesque, τον πρωταγωνιστή του MediEvil, του οποίου το remake έγινε διαθέσιμο για το PS4. Με μηχανισμούς από μια άλλη εποχή, αλλά με τη γοητεία του τότε να παραμένει ζωντανή ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το MediEvil δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους, αλλά σίγουρα όλοι όσοι το δοκιμάσουν και ξέρουν τι να περιμένουν, θα περάσουν μαζί του περίπου 8 ευχάριστες, old-school gaming ώρες.

Η "τριπλέτα" των μεγάλων ονομάτων για αυτήν την εβδομάδα κλείνει με το Call of Duty: Modern Warfare. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορούμε να πούμε για αυτό το παιχνίδι (και τη σειρά Call of Duty γενικότερα). Τα τελευταία χρόνια το franchise έδειχνε να φτάνει σε ένα δημιουργικό τέλμα, και για αυτό η Activision και η Infinity Ward πήραν τη μεγάλη απόφαση να χρησιμοποιήσουν ένα "δυνατό χαρτί", δηλαδή το βαρύ όνομα "Modern Warfare", και ταυτόχρονα να κάνουν χρήση νέας μηχανής γραφικών, να προσθέσουν σωρεία από multiplayer modes και, βεβαίως, να επαναφέρουν το single player campaign, που σε πολλούς έλλειψε από το περυσινό Black Ops IIII. Περισσότερα για το νέο Call of Duty θα μας πει ο Θάνος Τσομπάνης στο review μας την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα για τις κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας, την επικαιρότητα, αλλά και τους νικητές των διαγωνισμών GRID και Monkey King: Hero is Back, θα βρείτε στο video που ακολουθεί.

Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

The Outer Worlds - PS4/ PC/ Xbox OneCall of Duty: Modern Warfare - PS4/ PC/ Xbox OneMediEvil - PS4WWE2K20 - PS4/ PC/ Xbox OneFarming Simulator 2019: Platinum Edition - PS4/ PC/ Xbox OneThe Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III - PS4Moons of Madness - PCSkullgirls: 2nd Encore - SwitchBeholder 2 - PS4Mary Skelter 2 - SwitchCat Quest II: The Lupus Empire - PS4/ Xbox One/ SwitchCaretaker - PC/ Xbox OneDark Devotion - PS4/ SwitchThe Legend of Dark Witch - SwitchPixel Gladiator - Switch/ Xbox OneInto the Dead 2 - SwitchDuskdiver - PS4/ SwitchDestiny Connect: Tick-Tock Travellers - PS4/ Switch

Keywords
Τυχαία Θέματα