Μετάθεση στην κυκλοφορία του The Last of Us Part II

Αναμένεται πλέον στις 29 Μαΐου.

Σε μετάθεση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του The Last of Us Part II προχωράει η Naughty Dog, έπειτα από ανακοίνωση του ίδιου του Director, Neil Druckman. Μέσα από το επίσημο Blog του PlayStation, ο Druckman δηλώνει: "Παρόλο που προβήκαμε

σε σημαντικές ανακοινώσεις με την αποκάλυψη ενός story trailer και ημερομηνίας διάθεσης για τον τίτλο πριν από περίπου ένα μήνα, πλέον το τελευταίο διάστημα συνειδητοποιούμε πως δεν μας απομένει αρκετός χρόνος για να προσφέρουμε το παιχνίδι στην ποιότητα που επιθυμούμε. Έπρεπε να αποφασίσουμε μέσα από δύο επιλογές. Να εξασφαλίσουμε περισσότερο χρόνο, ή να συμβιβαστούμε κάνοντας ό,τι μπορούμε με τον υπολοιπόμενο.

Μακάρι να μπορούσαμε με κάποιον τρόπο να προβλέπαμε την παρούσα κατάσταση, διότι δεν μας αρέσει να απογοητεύουμε το κοινό μας και λυπούμαστε πραγματικά για αυτήν την εξέλιξη. Ευελπιστούμε να δείξετε κατανόηση για όλο αυτό το επιπλέον χρονικό διάστημα, στο οποίο θα εξασφαλίσουμε πως ο τίτλος ανταποκρίνεται πλέον στις φιλοδοξίες όλων μας. Εκτιμούμε την υπομονή και την συνεχή σας στήριξη", συμπλήρωσε.

Το The Last of Us Part II αναμένεται πλέον να γίνει διαθέσιμο στις 29 Μαΐου του 2020, αποκλειστικά για το PS4.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα