Επίσημη αποκάλυψη του Grounded

Νέος survival τίτλος από την Obsidian.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του φετινού Χ019, η Obsidian αποκάλυψε τη δημιουργία ενός νέου τίτλου της, ο οποίος βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και αναμένεται να διατεθεί σύντομα στο κοινό.

Ο νέος τίτλος της εταιρείας, το Grounded, είναι ένας ιδιαίτερος survival τίτλος, με έντονο το crafting στοιχείο αλλά και το κομμάτι της συνεργατικότητας και αλληλεπίδρασης με άλλους χαρακτήρες. Ο παίκτης αναλαμβάνει

τον έλεγχο ενός λιλιπούτειου χαρακτήρα, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τους κινδύνους ενός πολύ μεγάλου κόσμου, με μπόλικους κινδύνους να παραμονεύουν σε κάθε γωνία. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, ο χαρακτήρας μας θα πρέπει να κατασκευάσει τη δική του βάση και τα αντικείμενα που θα τον βοηθήσουν να επιβιώσει, ενώ παράλληλα θα πρέπει να συνεργαστεί και με άλλους παίκτες τόσο ως προς την εξερεύνηση του δυσανάλογα μεγάλου κόσμου, όσο και ως προς την εξολόθρευση εντόμων και άλλων εχθρικών πλασμάτων, που ανυπομονούν να τους κατασπαράξουν. To Grounded προσφέρει στοιχεία customization, θα μπορεί να παιχτεί από τέσσερις παίκτες ταυτόχρονα, ενώ η προοπτική δράσης θα μπορεί να εναλλάσσεται από first σε thrid person ανά πάσα στιγμή επιθυμεί ο παίκτης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ανακοίνωσης στον ακόλουθο player. Να σημειώσουμε πως το Grounded αναμένεται να διατεθεί εντός της ερχόμενης άνοιξης για Xbox One και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ την ίδια στιγμή θα διατεθεί και για Steam μέσω του Steam Early Access.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα