Δεν θα υπάρξει free trial για το Jedi: Fallen Order μέσω EA Access

Για αποφυγή spoilers.

Η ΕΑ έκανε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του EA Access στο Twitter, ότι τα μέλη του EA Access δεν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Star Wars Jedi: Fallen Order

μέσω του Play First Trial.

Θυμίζουμε ότι η υπηρεσία EA Access της EA επιτρέπει στους συνδρομητές να παίζουν- δοκιμάζουν τις πρώτες ώρες των νέων παιχνιδιών της EA, ακόμα και πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το Need for Speed Heat -το οποίο έγινε διαθέσιμο την περασμένη εβδομάδα- που όσοι ήθελαν μπορούσαν να δοκιμάσουν τον τίτλο μέσω ενός trial 10 ωρών, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Ο λόγος της παραπάνω απόφασης είναι γιατί η εταιρεία θέλει "εν μέρει να μειώσει τον κίνδυνο κυκλοφορίας spoilers για την υπόθεση του τίτλου". Πάντως, μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μια παράξενη απόφαση, καθώς κατά το παρελθόν έχουν προσφέρει trials για story based παιχνίδια. Στη θέση του Play First Trial, η ΕΑ προσφέρει στα μέλη του EA Access έκπτωση 10% κατά την αγορά του παιχνιδιού και μαζί τη διάθεση ορισμένων cosmetic αντικειμένων.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στα τέλη της εβδομάδας, στις 15 Νοεμβρίου.

Star Wars #JediFallenOrder launches this week! #EAAccess members get 10% off the game.

We've opted not to have early/timed access (Play First Trial), in part to reduce the risk of spoilers. Instead, EA Access members get these exclusive cosmetics!https://t.co/UQ1ZKzOvnh pic.twitter.com/tRV7rQjnQb

— EA Access (@EAAccess) November 11, 2019pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα