Ημερομηνία διάθεσης των Shovel Knight: King of Cards και Showdown

Τα τελευταία πακέτα περιεχομένου για τον τίτλο.

Έχουν περάσει κοντά στα 6,5 χρόνια αφού ολοκληρώθηκε η καμπάνια που έτρεξε μέσα από το Kickstarter για το Shovel Knight, και η Yacht Club Games ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης των δύο τελευταίων πακέτων με επιπλέον περιεχόμενο για τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Δεκέμβριο θα έχουμε τη διάθεση των Shovel Knight:

King of Cards και Shovel Knight: Showdown, με τα οποία η Yacht Club Games θα εκπληρώσει όλα τα stretch goals που είχε στην καμπάνια της. Να σημειώσουμε ότι τα δύο πακέτα ήταν αρχικά γνωστά στο Kickstarter ως «Playable Boss Knight 3» και «All Bosses In Battle Mode» αντίστοιχα.

Το King of Cards είναι το τελευταίο κομμάτι του campaign που θα προστεθεί στον τίτλο, με ένα μοναδικό play-style και νέα επίπεδα για τους παίκτες, που θα πάρουν τον έλεγχο του κακού King Knight. Το Shovel Knight: Showdown, από την άλλη, θα είναι ένα platform fighter τεσσάρων ατόμων στο πνεύμα των Super Smash Bros της Νintendo και Brawlhalla της Ubisoft. Το εν λόγω mode θα διαθέτει όλα τα bosses και τους εχθρούς του τίτλου ως playable χαρακτήρες. Να σημειώσουμε ότι και τα δύο πακέτα συμπεριλαμβάνονται ως μέρος του Shovel Knight: Treasure Trove collection, κάτι που σημαίνει ότι όσοι το έχουν στην κατοχή τους, θα τα βρουν δωρεάν.

Τα Shovel Knight: King of Cards και Shovel Knight: Showdown θα κυκλοφορήσουν για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και το PC στις 10 Δεκεμβρίου.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα