X019 - Το μεγάλο event της MS για το Xbox

Και νέο Inside Xbox live από το Λονδίνο.

Στις 14 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 Ελλάδος θα προβληθεί ζωντανά, σε παγκόσμια μετάδοση, το μεγαλύτερο Inside Xbox που έχει πραγματοποιηθεί ως σήμερα, από το Λονδίνο, κατά την έναρξη της έκθεσης X019 που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Αγγλίας από τις 14 μέχρι τις 16/11. Μέσα από ένα βίντεο 50 περίπου δευτερολέπτων η Microsoft υποσχέθηκε αρκετές και μεγάλες

εξελίξεις σχετικά με τους τίτλους της οικιακής της κονσόλας.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως κατά τη διάρκεια του event θα υπάρξει ενημέρωση για την πορεία πάνω από 10 Xbox Game Studios τίτλων, αποκαλύψεις νέων τίτλων αλλά και νέα σχετικά με την υπηρεσία Xbox Gamepass, καθώς και ένα update σχετικά με το Project xCloud. Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακόμα κάνουν την εμφάνισή τους λογότυπα τίτλων όπως το Flight Simulator, το Bleeding Edge, το CrossFire X, το Wasteland 3, το Sea of Thieves, το Jedi Fallen Order κ.α για τα οποία υποθέτουμε πως θα ενημερωθούμε κατά τη διάρκεια του stream. Ακόμα, την εμφάνισή τους στην σκηνή θα κάνoυν εκπρόσωποι από σημαντικά studios της MS όπως Rare, Obsidian, Ninja Theory, inXile& Mojang.

To event θα είναι διαθέσιμο για live-stream σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως το Mixer, το Twitch, το YouTube, το Twitter και το Facebook.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα