Επέστρεψε στην Insomniac Games o Drew Murray

Ο Drew Murray, πρώην επικεφαλής σχεδιαστής στo επερχόμενο reboot του Perfect Dark από την The Initiative της Microsoft, είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το studio ανάπτυξης στις αρχές του μήνα, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους». Πριν από λίγες ώρες ο Murray

έκανε γνωστό ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην Insomniac Games, όπου είχε εργαστεί για μια δεκαετία σε τίτλους όπως το Resistance: Fall of Man και το Sunset Overdrive.

“Υποθέτω ότι δέκα χρόνια, πέντε παιχνίδια και έξι τίτλοι εργασίας δεν ήταν αρκετά. Είμαι ενθουσιασμένος που ξαναβρίσκω πολλούς φίλους και πρώην συναδέλφους στην Insomniac Games ως Principal Designer. Αυτό μου δίνει τον έβδομο τίτλο εργασίας μου. τώρα πρέπει απλώς να δουλέψω μερικές μέρες και να κάνω κάποια παιχνίδια, σωστά;”

I guess ten years, five games, and six job titles just wasn't enough. I'm excited to be rejoining many friends and former colleagues at @insomniacgames as a Principal Designer. That takes me to my seventh job title; now I just need to work some days and make some games, right? pic.twitter.com/gCK4z4OVUY

Drew Murray (@PlaidKnuckles) February 22, 2021

Θυμίζουμε ότι ο Murray ήταν ένας από τους συνιδρυτές της The Initiative κάτω από την ομπρέλα των Xbox Games Studios πριν από δύο χρόνια και άφησε το studio ανάπτυξης, καθώς είχε επικεντρωθεί και ανεβάσει ρυθμούς για το reboot του Perfect Dark για το Xbox Series X/S. Σύμφωνα με τον Murray, “η ομάδα έχει το όραμα και το ταλέντο για να ξεκλειδώσει το παιχνίδι και να φέρει το franchise στην επιφάνεια”.

The post Επέστρεψε στην Insomniac Games o Drew Murray appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα