Το FPS Boost δεν θα λειτουργεί με όλους τους τίτλους

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η πρόσφατα ανακοινωμένο FPS Boost για το Xbox Series X/S δεν θα δουλεύει με ορισμένα παιχνίδια. Το FPS Boost που έγινε διαθέσιμο την περασμένη εβδομάδα, διπλασιάζοντας σχεδόν το frame rate τίτλων, όπως Watch

Dogs 2, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 4, Far Cry 4 και UFC 4.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου podcast του Major Nelson, ο Director of Program Management του Xbox, Jason Ronald, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα FPS Boost, αλλά επιβεβαίωσε ότι δεν θα μπορούσε κάθε παιχνίδι να εκμεταλλευτεί τη λειτουργία. Ο λόγος της αδυναμίας είναι ο τρόπος που έχουν αρχικά  προγραμματιστεί οι τίτλοι.

“Δυστυχώς, αυτή η τεχνική δεν λειτουργεί σε όλους τους τίτλους. Γνωρίζετε σε ορισμένες περιπτώσεις, ο τρόπος με τον οποίο γράφτηκε αρχικά το παιχνίδι… καθώς κάναμε κάποιες δοκιμές σε ορισμένους από αυτούς τους τίτλους, έχουμε δει ότι τα animations τρέχουν δύο φορές πιο γρήγορα ή τα physics τρέχουν δύο φορές πιο γρήγορα”, εξήγησε ο Ronald. “Και αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς είναι ότι σεβόμαστε πάντα την αρχική πρόθεση του δημιουργού”.

Δεδομένου ότι το FPS Boost του Xbox Series X/S λειτουργεί σε επίπεδο πλατφόρμας χωρίς να απαιτείται προγραμματισμός από developer, φαίνεται ότι οι τίτλοι με ιδιομορφίες στην κωδικοποίηση ή τον προγραμματισμό, όπως αυτοί που περιγράφονται από τον Jason Ronald, δεν θα λειτουργούσαν με τo mode. Τα καλά νέα είναι ότι ο Ronald επιβεβαίωσε πως η Microsoft έχει “πολλούς περισσότερους τίτλους” σε ανάπτυξη και δοκιμή, με περισσότερους FPS Boost τίτλους να έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες.

The post Το FPS Boost δεν θα λειτουργεί με όλους τους τίτλους appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα