Bloodlines 2: Εκ νέου κι επ’ αόριστον μετάθεση στην κυκλοφορία του

Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους περίμεναν θετικές εξελίξεις σχετικά με την “επεισοδιακή” ανάπτυξη του Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2, καθώς η Paradox ανακοίνωσε την περαιτέρω μετάθεση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, με αυτήν πλέον να μην τοποθετείται μέσα στο 2021, και παράλληλα έκανε γνωστό πως η Hardsuit Labs έχει αφαιρεθεί πλέον από την ανάπτυξη του εν λόγω project.

“Επιλέξαμε

να αναβάλλουμε περαιτέρω την κυκλοφορία του [Vampire: the Masquerade – Bloodlines II], και δεν θα κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι μέσα στο 2021“, αναφέρει η Paradox. “Αποφασίσαμε επιπλέον πως η Hardsuit Labs δεν θα ηγείται πλέον της ανάπτυξης του Bloodlines II, και έχουμε ξεκινήσει μία συνεργασία με ένα νέο στούντιο για να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ο σωστός τρόπος για να κάνουμε το παιχνίδι ‘δικαιοσύνη’.”

Επιπροσθέτως, η σουηδική ομάδα θα σταματήσει να δέχεται προ-παραγγελίες για τον τίτλο μέχρι νεωτέρας, “καθώς δεν υπάρχει επί του παρόντος μία νέα ημερομηνία κυκλοφορίας”.

Το Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2 ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2019, με στόχο τη διάθεσή του, σε PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC, στις αρχές του 2020. Από τότε, όμως, η κυκλοφορία του μετατέθηκε για το επόμενος έτος, ενώ σήμερα η εν λόγω μετάθεση παρατείνεται επ’ αόριστον. Στο ενδιάμεσο διάστημα, υπενθυμίζουμε πως είχαν αποχωρήσει από την ομάδα και μέλη με σημαντικούς ρόλους στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπως οι Creative Director και Lead Narrative Designer.

The post Bloodlines 2: Εκ νέου κι επ’ αόριστον μετάθεση στην κυκλοφορία του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα