Ενδεχόμενο αποκάλυψης ενός νέου Far Cry

Μέσα στον επόμενο μήνα, στο πλαίσιο του "Ubisoft Forward".

Η Ubisoft ίσως ετοιμάζεται να ανακοινώσει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Far Cry, σύμφωνα με διάφορες φήμες που βγήκαν στην επιφάνεια, με πολλές πιθανότητες αυτή η ανακοίνωση να αφορά στο Far Cry 6. Προφανώς, το παιχνίδι θα ολοκληρώνει τη σειρά των ΑΑΑ παιχνιδιών της Ubisoft και θα αποτελεί μέρος του ψηφιακού event “Ubisoft Forward” της εταιρείας, που έχει προγραμματιστεί

για μέσα στον Ιούλιο.

Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward η εταιρεία έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει νέο υλικό και επιπλέον πληροφορίες για τα Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine και Gods & Monsters, μαζί με έναν "μυστηριώδη πέμπτο ΑΑΑ τίτλο", που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος Μαρτίου του 2021.

Εάν ισχύουν τα παραπάνω, το όνειρο για κάποιο νέο Splinter Cell ή Prince of Persia τίτλο “διαλύεται ξανά”, αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι ένα νέο Far Cry θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτο για αρκετό κόσμο. Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, η τοποθεσία του νέου Far Cry θα αλλάξει, και από τις Ηνωμένες Πολιτείες των Far Cry 5 και του spin-off New Dawn, θα πάμε σε μια πιο εξωτική τοποθεσία.

Το Ubisoft Forward πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα