Νέο story trailer για το Beyond a Steel Sky

Ένα μικρό teaser για την ιστορία του τίτλου.

Η Revolution Software έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer το Beyond a Steel Sky, το sequel του κλασικού point-and-click adventure τίτλου Beneath a Steel Sky του 1994, δίνοντας μια μικρή ιδέα για την ιστορία που

θα περιμένει τους παίκτες στο παιχνίδι.

Το Beyond a Steel Sky λαμβάνει χώρα μετά από τα γεγονότα του Beneath a Steel Sky, όπου ο πρωταγωνιστής Robert Foster επιστρέφει στην Union City. Η πόλη, μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, έχει μετατραπεί από έναν “απαίσιο cyberpunk” κόσμο σε μια ουτοπική πόλη γεμάτη ευδαιμονία -τουλάχιστον, στην επιφάνεια. Όμως, καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση ενός χαμένου παιδιού, ο Foster θα ανακαλύψει για άλλη μια φορά το σκοτάδι που κρύβεται στην καρδιά της πόλης. Το trailer μας δείχνει επίσης τον χαρακτήρα του Joey από το αρχικό παιχνίδι του 1994, καθώς και το στυλ των γραφικών του τίτλου.

Να σημειώσουμε ότι στην ανάπτυξη του τίτλου συμμετέχει για άλλη μια φορά ο Charles Cecil –που είχε χρέη σχεδιαστή στο Beneath a Steel Sky- και ο Dave Gibbons που είχε εργαστεί στο Watchmen, ενώ αξίζει βεβαίως να αναφερθεί ότι η Revolution είναι υπεύθυνη και για τη σειρά Broken Sword..

Το Beyond a Steel Sky θα κάνει την εμφάνισή του πρώτα σε PC και Apple Arcade, με μια έκδοση του για Xbox One και PlayStation 4 να ακολουθεί αργότερα.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα