“Υψηλές πιθανότητες” για μια συνέχεια του Okami

Σύμφωνα με την Ikumi Nakamura.

Η Ikumi Nakamura, πρώην Creative Director στο GhostWire: Tokyo της Tango Gameworks, μιλώντας στο IGN Japan, έκανε γνωστή την πρόθεσή της να προωθήσει την ιδέα για την ανάπτυξη του Okami 2 στην Capcom,

όταν τα κρούσματα της τρέχουσας πανδημίας του COVID-19 σημειώσουν μείωση.

Να θυμίσουμε ότι η Nakamura ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στη βιομηχανία ως καλλιτέχνης στο αρχικό Okami και πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να μπορέσει να δημιουργήσει την πολυαναμενόμενη συνέχεια του τίτλου, όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

"Αυτό είναι το project που θα ήθελα να πραγματοποιήσω περισσότερο", ανέφερε η Nakamura όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα του Okami 2. "Όσο το κυνηγώ, έχω την αίσθηση ότι οι πιθανότητες είναι πολύ υψηλές για να γίνει πραγματικότητα. Έτσι, στην πραγματικότητα, αφού τελειώσει η καραντίνα και ο κόσμος γίνει πάλι φυσιολογικός, σκοπεύω να κάνω μια επίσκεψη στην Capcom για να προτείνω την ιδέα".

Ωστόσο, έχει κάποιες απαιτήσεις. Ενώ δεν την ενδιαφέρει το τι ρόλο θα αναλάβει στη δημιουργία του παιχνιδιού - "Μπορώ να γίνω παραγωγός, σχεδιαστής, οτιδήποτε, αρκεί να γίνει πραγματικότητα" - θα ήθελε όμως ο Hideki Kamiya της Platinum Games να επιστρέψει στον ρόλο του director, όπως είχε και στο αρχικό Okami;

"Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι αν συμβεί, θέλω ο Kamiya να το σκηνοθετήσει ξανά, γιατί είναι το art work του Kamiya και νιώθω ότι τέτοια art works θα έπρεπε να είναι εκεί έξω".

Η Nakamura έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την PlatinumGames στο αυθεντικό Bayonetta και συνέχισε να εργάζεται με την Capcom σε τίτλους όπως τα Street Fighter V και Marvel Vs. Capcom 3, οπότε αν κάποιος μπορεί να “ενώσει τις δύο εταιρείες” για να φτιάξει το Okami 2, θα μπορούσε να είναι αυτή.

Τέλος να θυμίσουμε ότι το Okami HD είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα