Ημερομηνία διάθεσης των expansions για το Stellaris: Console Edition

Διαθέσιμα στα τέλη του μήνα.

Η Paradox Interactive αποκάλυψε ότι τα Humanoids και Apocalypse expansions για το Stellaris: Console Edition, έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στον μήνα.

Το Humanoids Species Pack προσθέτει νέες cosmetic επιλογές για τους ανθρωποειδείς χαρακτήρες, όπως νέα πορτρέτα, χτενίσματα, μουσική και ένα εντελώς νέο ship

set. Το Apocalypse Expansions προσθέτει το "Colossus", ένα όπλο που μπορεί να σκοτώνει πλανήτες -κάτι σαν το Death Star των Star Wars-, καθώς και τα “Titan" capital ships και αμυντικές εγκαταστάσεις σε τροχιά. Επίσης, θα έχουμε την εισαγωγή των Marauders, διαστημικών πειρατών που μπορούν με την κατάλληλη τιμή να προσληφθούν για να πολεμήσουν στο πλευρό των παικτών. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους παίκτες να ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στους Gaia worlds και στους Tomb Worlds, ως μέρος της ιστορίας του είδους τους.

Και τα δύο expansions για το Stellaris: Console Edition γίνουν διαθέσιμα στις 25 Ιουνίου για Xbox One και PlayStation 4.

The Humanoids Species Pack and the Apocalypse Expansion will release on June 25th, these releases will complete Expansion Pass Two for Stellaris: Console Edition.

Apocalypse and Humanoids will be available on Xbox and PS4.

Read more here: https://t.co/CHcKmIbM4I pic.twitter.com/qSBHD4YhPE

Stellaris (@StellarisGame) June 4, 2020ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα