Ανακοινώθηκε το Beyond Light για το Destiny 2

Αρχές φθινοπώρου το επόμενο κεφάλαιο του Saga.

Η Bungie αποκάλυψε το Destiny 2: Beyond Light, το επόμενο κεφάλαιο του “φαινομενικά ατελείωτου έπους” του Destiny 2, στο οποίο οι Guardians μας θα ταξιδέψουν στις παγωμένες και χιονισμένες περιοχές του πλανήτη Europa, όπου μια νέα δύναμη έχει γεννηθεί

από ένα αρχαίο Pyramid σκάφος που αιωρείται πάνω από το παγωμένο πλανήτη.

Φέροντας το έμβλημα του Eramis, οι Fallen Kell of Darkness, είναι ο νέος εχθρός που θα πρέπει να εξαλείφει με κάθε μέσο. Η νέα dark elemental δύναμη του Stasis, έρχεται να προστεθεί στις Arc, Solar και Void δυνάμεις, με την κάθε guardian class να μπορεί να χρησιμοποιεί το Stasis με διαφορετικούς τρόπους, όπως την δυνατότητα επιβράδυνσης των έχθρων με το Stasis πεδίο για να μπορέσουν να εγκλωβίσουν και να καταστρέψουν τους εχθρούς «με καταστροφική δύναμη».

Το Destiny 2: Beyond Light θα μας οδηγήσει στα παγετώδη σύνορα του πλανήτη Europa, όπου θα διεισδύσουμε στις εγκαταστάσεις του Golden Age Braytech και θα ανακαλύψουμε μυστικά που βρίσκονται θαμμένα βαθιά στον πάγο, όταν γίνει διαθέσιμο στις 22 Σεπτεμβρίου του 2020. Να σημειωθεί ότι η Bungie έκανε γνωστό ότι μέσα στο 2021 θα έχουμε το Destiny 2: The Witch Queen, ενώ στο 2022 θα ακολουθήσει το Destiny 2: Lightfall.

Επιπλέον, σήμερα ξεκίνησε η επομένη Season για τον τίτλο, με την ονομασία “Season of Arrivals”, μέσα από την οποία ξεκινά το τελευταίο κεφάλαιο στο τρέχων Season Pass πριν από την έναρξη του Beyond Light τον Σεπτέμβριο.

"Τα θραύσματα του κατεστραμμένου Almighty φλέγονται ακόμα στον ουρανό, αλλά οι εορτασμοί κόβονται καθώς μυστηριώδη Pyramid ships αποκαλύπτονται σε όλο το σύστημα", αναφέρει η περιγραφή. "Ένα σκοτεινό μήνυμα βγαίνει από το σκοτάδι. Είναι χαιρετισμός, απειλή ή κάτι άλλο; H Eris και o Zavala σε καλούν να μάθεις ..."

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια trailer για το Destiny 2: Beyond Light και για το νέο Season of Arrivals.

Keywords
Τυχαία Θέματα