Εμφάνιση των new-gen εκδόσεων για το Witcher 3 στην υπηρεσία PEGI

Με την ανακοίνωση της CD Projekt, τον περασμένο Ιούλιο, για την άφιξη του Witcher 3 στις κονσόλες νέας γενιάς μέσα στο 2021, πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να επιστρέψουν στη Nilfgaard, τα Skellige Islands και τα υπόλοιπα μαγευτικά μέρη του κόσμου του πολωνικού action- rpg.

Από σήμερα, λοιπόν, η επιθυμία αυτή φαίνεται να είναι λίγο πιο κοντά στην εκπλήρωσή της, καθώς προ ολίγου έγινε γνωστό ότι οι εκδόσεις του Witcher 3 για PlayStation

5 και Xbox Series X|S έγιναν rated από την υπηρεσία Pan European Game Information (PEGI), γεγονός που, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, δείχνει ότι η κυκλοφορία ενός τίτλου βρίσκεται κοντά.

Παρά το γεγονός ότι λίγα είναι μέχρι στιγμής γνωστά για τις νέες εκδόσεις του τρίτου κεφαλαίου των περιπετειών του Geralt, ξέρουμε από επίσημα χείλη ότι θα προσφέρουν πολύ πιο γρήγορα loading times, ray-tracing support και οπτικές αναβαθμίσεις. Παράλληλα, φημολογείται ότι οι new-gen εκδόσεις θα χρησιμοποιήσουν PC mods για βελτιωμένα textures.

Τέλος, αν συνυπολογίσουμε ότι η επόμενη σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς του franchise από το Netfix αναμένεται τον προσεχή Δεκέμβριο, οι νέες εκδόσεις σίγουρα δεν βρίσκονται πολύ μακριά.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες ως αυτόνομη αγορά (standalone) σε PC, Xbox Series X και PlayStation 5, αλλά και ως δωρεάν ενημέρωση για τους ιδιοκτήτες του παιχνιδιού σε PC, Xbox One ή PlayStation 4.

The post Εμφάνιση των new-gen εκδόσεων για το Witcher 3 στην υπηρεσία PEGI appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα