Έρχεται η Enhanced Edition του Oddworld: Soulstorm

Η Oddworld Inhabitants ανακοίνωσε ότι η Enhanced Edition του Oddworld: Soulstorm είναι προγραμματισμένη να γίνει διαθέσιμη για κονσόλες και PC “μέχρι το τέλος Νοεμβρίου”, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την άφιξη του τίτλου και στα Xbox Series

X/S και Xbox One.

Η βελτιωμένη έκδοση του τίτλου θα διαθέτει αναβαθμισμένους gemeplay μηχανισμούς και “κώδικα κίνησης” (motion code), ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω ενημέρωση κυκλοφόρησε για την αρχική έκδοση του τίτλου για PlayStation και PC, από τον Απρίλιο που κυκλοφόρησε.

Να θυμίσουμε ότι το Oddworld: Soulstorm αποτελεί μια “reimagining” έκδοση του Oddworld: Abe’s Exoddus του 1998, διαθέτοντας υποτυπώδη RPG μηχανισμούς και ένα τέλος που καθορίζεται από τον αριθμό των αιχμαλώτων Mudokons που θα καταφέρουμε να διασώσουμε.

Το Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC τον Νοέμβριο, στην τιμή των €39,99 για την ψηφιακή έκδοση ή €49,99 για την ανάγλυφη steelbook Day One Edition ή €149,99 για την Collector’s Edition. Τα περιεχόμενα της καθεμίας μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Να αναφέρουμε ότι η The Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition Collector’s Edition θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένες ποσότητες με ανάγλυφη μεταλλική θήκη, ένα αγαλματάκι 9 ιντσών του Abe, ένα art-book 160 σελίδων, τρία art prints, ένα μπρελόκ, ένα τατουάζ και tribal αυτοκόλλητα.

The post Έρχεται η Enhanced Edition του Oddworld: Soulstorm appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα