Πιθανή διαρροή στην ημερομηνία διάθεσης του Rainbow Six Extraction

Η Ubisoft φαίνεται να προχώρησε στην κατά λάθος αποκάλυψη της ημερομηνίας διάθεσης του Rainbow Six Extraction, πριν από την επίσημη ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, μια ανάρτηση που έγινε τον περασμένο Ιούνιο για το Rainbow Six Extraction στον ιστότοπο της Ubisoft, φαινομενικά ενημερώθηκε πρόσφατα αναφέροντας την 20η Ιανουαρίου 2022, ως νέα ημερομηνία

κυκλοφορίας πριν από οποιαδήποτε επίσημη αποκάλυψη. Πλέον στην ανάρτηση αναφέρεται το γενικό “Ιανουάριος 2022”.

Να θυμίσουμε ότι το Rainbow Six Extraction αρχικά ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από μια ανακοίνωση στην E3, αλλά στη συνέχεια αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2022. Ωστόσο, δεν είχε γίνει ανακοίνωση κάποιας συγκεκριμένης ημερομηνίας μέχρι τώρα.

Το Rainbow Six Extraction θα είναι ένα cooperative spin-off του Rainbow Six Siege που ξεκίνησε από το limited-time alien themed Outbreak event και πλέον θα κυκλοφορήσει ως κανονικός τίτλος για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia και PC. Μπορείτε να δείτε το τελευταίο trailer του τίτλου από το PlayStation Showcase 2021, που παρουσιάζει τον κόσμο και τους εχθρούς.

The post Πιθανή διαρροή στην ημερομηνία διάθεσης του Rainbow Six Extraction appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα