Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Elden Ring

Οι Bandai Namco Entertainment και FromSoftware έκαναν γνωστό πως αποφάσισαν να μεταθέσουν κατά έναν μήνα περίπου την κυκλοφορία του επερχόμενου Elden Ring, παράλληλα με την αποκάλυψη των ημερομηνιών για την πρώιμη πρόσβαση στο παιχνίδι.

Όπως αναφέρθηκε από την Bandai Namco Entertainment, η απόφασή τους να μεταθέσουν την κυκλοφορία του Elen Ring για λίγο αργότερα προέκυψε από τις τελικές τροποποιήσεις που απαιτούνται

για το παιχνίδι, οι οποίες, λόγω του “βάθους του και της ελευθερίας στην στρατηγική του”, κατέληξαν να είναι άνω των προσδοκιών.

Μέσω της πρώιμης πρόσβασης στο παιχνίδι, η εταιρεία θα προσφέρει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παίξουν τις εισαγωγικές, πρώτες ώρες του Elden Ring, ενώ παράλληλα η ίδια θα συλλέγει feedback από την κοινότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των online servers μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Elden Ring πριν από την κυκλοφορία του, θα πρέπει να κάνουν κλικ εδώ, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα ενδιαφέροντος. Ακολουθούν τα 5 χρονικά διαστήματα σε τοπική ώρα Ελλάδος, εντός των οποίων θα παραμένουν ανοιχτοί οι servers για την πρώιμη πρόσβαση του παιχνιδιού.

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 13:00 – 16:00Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 5:00 – 8:00Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 21:00 – 00:00Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 13:00 – 16:00Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 5:00 – 8:00

Το Elden Ring αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου σε PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One και PC. Όσοι προβούν σε αγορά της έκδοσης του παιχνιδιού σε κονσόλες περασμένης γενιάς (PS4/ Xbox One) θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την αντίστοιχη έκδοσή του για τα συστήματα νεότερης γενιάς (PS5/ Xbox Series)

The post Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Elden Ring appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα