Είναι γεγονός: αναβολή στην κυκλοφορία του Suicide Squad: Kill the Justice League

Η κυκλοφορία του Suicide Squad: Kill the Justice League αναβλήθηκε για το επόμενο έτος, μετά τις πρόσφατες φήμες που είχαν έρθει στην επιφάνεια ότι η διάθεση του τίτλου επρόκειτο να αναβληθεί. Πρόκειται για μια μεγάλη καθυστέρηση αφού το co-op shooter έχει πλέον προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024. Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος ήταν προγραμματισμένος για τον Μάιο του 2023.

“Πήραμε τη δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση να αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται για να εργαστούμε ώστε το παιχνίδι να είναι η καλύτερη

ποιοτική εμπειρία για τους παίκτες”, επιβεβαίωσε στο Twitter η ομάδα ανάπτυξης Rocksteady Studios.

“Ευχαριστούμε την καταπληκτική κοινότητα μας για τη συνεχή υποστήριξη, την υπομονή και την κατανόηση”, προσθέτει η δήλωση. “Υπάρχουν πολλά περισσότερα να μοιραστούμε τους επόμενους μήνες και ανυπομονούμε να σας δούμε στη Metropolis τον επόμενο χρόνο”.

pic.twitter.com/iycWye9X42

Suicide Squad: Kill The Justice League (@suicidesquadRS) April 13, 2023

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, είχαμε την δημοσίευση gameplay υλικού του Suicide Squad: Kill the Justice League, όπου είδαμε τους Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και King Shark εν ώρα δράσης πάνω από την Metropolis. Όσον αφορά τo story του τίτλου, θέλει οι τέσσερις villains να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να “καταρρίψουν” τα μελή της Justice League -Superman, Batman, The Flash και Wonder Woman- που βρίσκονται κάτω από την επήρεια του Brainiac.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League θα κυκλοφορήσει πλέον για PlayStation 5, PC και Xbox Series στις 2 Φεβρουαρίου 2024.

The post Είναι γεγονός: αναβολή στην κυκλοφορία του Suicide Squad: Kill the Justice League appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα