Ημερομηνία διάθεσης για το Immortals of Aveum

Η EA και η Ascendant Studios ανακοίνωσαν ότι το Immortals of Aveum, ο επερχόμενος single-player “first-person magic shooter”, θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο υπό την ετικέτα “EA Originals”.

Λαμβάνοντας χώρα σε ένα αυθεντικό σύμπαν φαντασίας γεμάτο μαγεία, το Immortals

of Aveum διαδραματίζεται εν μέσω μανιωδών συγκρούσεων, καθώς ο κόσμος παραπαίει στο χείλος της αβύσσου. Έχοντας τον ρόλο του Jak, οι παίκτες θα μπουν σε μια elite ομάδα battlemages που είναι γνωστή ως “Order of the Immortals”.

Χρησιμοποιώντας ισχυρή μαγεία σε μια “βίαιη και κινηματογραφική” ιστορία, ο Jak θα είναι σε θέση να αποδεκατίσει λεγεώνες εχθρών χρησιμοποιώντας διαδοχικές επιθέσεις και counters, σε μάχες πρώτου προσώπου που βασίζονται σε ξόρκια. “Ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε ένα κινηματογραφικό, συναρπαστικό shooter που διαδραματίζεται σε έναν νέο κόσμο φαντασίας, με γρήγορη και ομαλή μάχη και μια επική ιστορία”, αναφέρει ο director του τίτλου, Bret Robbins.

Το Immortal of Aveum αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PC και Xbox Series X/S στις 20 Ιουλίου, με προπαραγγελίες που παρέχουν πρόσβαση στο Purified Arclight sigil, το οποίο αυξάνει τη δύναμη των ξορκιών του Jak.

The post Ημερομηνία διάθεσης για το Immortals of Aveum appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα