Έγινε γνωστό το τρίτο και τελευταίο εξώφυλλο του NBA 2K21

Ένας φόρος τιμής στον Kobe Bryant.

Η 2K αποκάλυψε το τρίτο και τελευταίο εξώφυλλο για το NBA 2K21, με τον αείμνηστο Kobe Bryant να βρίσκεται στο εξώφυλλο τόσο της τρέχουσας όσο και της επόμενης γενιάς μέσα από την Mamba Forever Edition, όταν ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος τον Σεπτέμβριο. Ο Kobe έρχεται

να προστεθεί στους Damian Lillard των Portland Trail Blazers και Zion Willamson των New Orleans Pelicans, ως cover athletes του NBA 2K21.

Ενώ ο Lillard θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του τίτλου στην τρέχουσα γενιά, ο Williamson θα αναλάβει καθήκοντα να βρίσκεται στο εξώφυλλο για την επόμενη γενιά και ο Kobe Bryant θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο της Mamba Forever Edition, η οποία θα γίνει διαθέσιμη και στις δύο γενιές κονσόλων, αν και με δύο διαφορετικά εξώφυλλα.

Η Mamba Forever Edition γιορτάζει τα επιτεύγματα του Kobe κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο NBA, συμπεριλαμβανομένων πέντε πρωταθλημάτων στο NBA, 18 εμφανίσεων στα NBA All-Star και δύο βραβεία NBA Finals MVP. Ο Bryant είχε αναδειχτεί ως NBA MVP το 2008, είχε αποτελέσει μέλος 11 φορες της All-NBA First Team, 9 φορές της NBA All-Defensive First Team, δύο φορές NBA Scoring Champion και χρυσός Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και 2012, καθώς και ο κορυφαίος όλων των εποχών σκόρερ για τους LA Lakers.

Η Mamba Forever Edition θα γίνει διαθέσιμη τόσο για τα PlayStation 5 και Xbox Series X (όταν γίνουν διαθέσιμα την περίοδο του Holiday 2020) όσο και για τα PlayStation 4 και Xbox One στην τιμή των €99,99, συνδυάζοντας το παιχνίδι με μπόνους VC, MyTeam Points, MyTeam Tokens, το Kobe Bryant Digital Collection και πολλά άλλα.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο τίτλος θα κοστίζει €59,99 στις πλατφόρμες της τρέχουσας γενιάς, ενώ η έκδοση της επόμενης γενιάς θα κοστίζει €69,99.

To NBA 2K21 πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Google Stadia και PC στις 4 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η έκδοση της επόμενης γενιάς υπόσχεται να είναι "ένα μνημειώδες άλμα για το franchise", σύμφωνα με τον Greg Thomas της Visual Concepts.

pcps4xbox oneswitchstadiaPS5Xbox One Series X Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα