O Panos Panay επιδεικνύει το Surface Duo του, με πιο στρογγυλεμένες γωνίες

09:00 3/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από την ανακοίνωση του, όμως το πρώτο Android smartphone της Microsoft όχι μόνο δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά δεν έχουμε δει καν την τελική του μορφή, παρά τις όποιες διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του.

Ο Panos Panay, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη στο Twitter που περιμένει το Surface Duo, απάντησε πως είναι ενθουσιασμένος

με τη συσκευή, βγάζοντας μία φωτογραφία που την κρατάει. Το Surface Duo της φωτογραφίας έχει ελαφρώς πιο στρογγυλεμένες γωνίες από το μοντέλο που είδαμε τον Οκτώβριο, κάτι που μπορεί να δικαιολογηθεί και από τη θήκη που το προστατεύει.

Αυτό όμως που προκαλεί το μεγαλύτερο ερώτημα είναι το από ποια συσκευή έχει τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία. Αν υποθέσουμε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε από άλλη Surface Duo συσκευή, τότε οι μελλοντικοί αγοραστές δεν έχουν να περιμένουν και πολλά από τις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής.

Όπως και να έχει, η συσκευή είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει, με τις φήμες να αναφέρουν πως αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το Galaxy Fold 2. Αν τα παραπάνω ισχύουν, τότε μας χωρίζουν μόλις μερικές εβδομάδες από την κυκλοφορία της dual-screen συσκευής, με μία ελπίδα ότι η Microsoft έχει ανανεώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα