LG Project B: Υπό ανάπτυξη το rollable smartphone της εταιρείας, με οθόνη BOE

08:31 3/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Μπορεί η LG να ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά, με νέα σχεδιαστική γραμμή αλλά και το Dual Screen αξεσουάρ που μετατρέπει τα smartphone της σε κάτι αντίστοιχο των foldable, όμως αυτό δε σταματάει την εταιρεία από το να ετοιμάζει το μέλλον.

Σύμφωνα με την Κορεάτικη ιστοσελίδα The Elec η LG εργάζεται πάνω στο πρώτο της smartphone με

rollable οθόνη, με την ονομασία Project B. Ήδη έχουμε δει την πατέντα της εταιρείας για συνδυασμό rollable και foldable οθόνης, ώστε η οθόνη του smartphone όχι μόνο να επεκτείνεται, αλλά να μετατρέπεται σε μικρό laptop.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η BOE έχει αναλάβει την ανάπτυξη του panel για το επερχόμενο smartphone και όχι η LG Display. H BOE έχει ήδη αρκετή εμπειρία στην εν λόγω τεχνολογία, κάτι που φάνηκε στη συνεργασία της με τη Huawei για την ανάπτυξη του Mate Xs. Από την άλλη, υπάρχουν αναφορές ότι τόσο η Samsung όσο και η Apple είναι απογοητευμένες από τον κατασκευαστή οθονών, καθώς δε μπόρεσε να περάσει τα τεστ ποιότητας που είχαν θέσει.

Το Project B αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Πηγές αναφέρουν πως το ίδιο έτος η εταιρεία θα κυκλοφορήσει δύο ακόμα smartphones, ένα άγνωστο προς το παρόν και μία ναυαρχίδα, με την κωδική ονομασία Rainbow. Το περίεργο οριζόντιο τηλέφωνο, με την ονομασία Wing, που είδαμε πριν λίγο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα