Διαγωνισμός Cine-TV

Την περασμένη Δευτέρα (13/09/2021) η στήλη Cine-TV του GameOver.gr έφτασε αισίως στο 200ο άρθρο της. Το πέρασμα πέντε χρόνων από το πρώτο Cine-TV και ο σχολιασμός εκατοντάδων trailers και επικαιρότητας από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση δεν θα μπορούσε να έχει τόση μεγάλη διάρκεια δίχως τη δική σας στήριξη και συμμετοχή στα σχόλια και βέβαια την αγάπη όλων μας για την 7η τέχνη.

Ως δώρο σε όλους εσάς που στηρίζετε αυτήν τη στήλη θα κληρώσουμε

μία εξάμηνη συνδρομή για τη συνδρομητική υπηρεσία του MUBI.

Το MUBI έχει έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο (ωστόσο είναι διαθέσιμο παγκοσμίως), προσφέροντας μία ιδιαίτερα φροντισμένη ταινιοθήκη με προσεγμένες επιλογές από όλες τις άκρες του κόσμου. Μέσα σε αυτήν την υπηρεσία θα βρείτε ασπρόμαυρες, σύγχρονες και ανεξάρτητες ταινίες, φεστιβαλικές παραγωγές, κλασικές ταινίες παλιότερων εποχών αλλά και πολλά άγνωστα διαμάντια.

Παρότι υπάρχουν διάφορες ταινίες που περιέχει σε μία σχεδόν μόνιμη βάση, η υπηρεσία του MUBI έχει επίσης την ιδιαιτερότητα να προσθέτει ευλαβικά μία ταινία ανά μέρα, η οποία παραμένει διαθέσιμη για ένα μήνα. Ως εκ τούτου, κάθε μέρα το MUBI έχει να προτείνει τη δική του επιλογή για την κινηματογραφική σας βραδιά, πέραν από την εκτενή του ταινιοθήκη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι οι υπότιτλοι του MUBI είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποκλειστικά στα αγγλικά. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο και τη φιλοσοφία του MUBI στο παραπάνω link και αν σας ενδιαφέρει αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο για να πάρετε μέρος στην κλήρωση μίας εξάμηνης συνδρομής, αξίας περίπου 70 ευρώ.

Ο νικητής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στο ερχόμενο Webcast #480 της Δευτέρας 20/9.

Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ευελπιστούμε ότι η στήλη αυτή θα συνεχίσει μέχρι να τα χιλιάσει!

The post Διαγωνισμός Cine-TV appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα