Ανακοινώθηκαν τα remasters των BloodRayne 1 και 2

Έχοντας “ζεσταθεί” μετά την κυκλοφορία του BloodRayne Betrayal: Fresh Bites την περασμένη εβδομάδα, η Ziggurat Interactive ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να φέρει τα BloodRayne 1 & 2, υπό τη μορφή “ReVamped” εκδόσεων, στις οικιακές κονσόλες, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να ξαναδούμε τα δύο πρώτα BloodRayne βελτιωμένα. Να θυμίσουμε ότι οι τίτλοι είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Τόσο το BloodRayne: ReVamped όσο και το BloodRayne 2: ReVamped αναμένεται να αναστήσουν τις εκδόσεις του 2002 και του 2004

της σειράς, στις οποίες η ομώνυμη Rayne –μια half-vampire femme fatale- ξεκινά ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο για να αποτρέψει τα σχέδια των Ναζί, να βγάλει από τη μέση υπερφυσικά όντα και να μάθει περισσότερα για τη βαμπιρική καταγωγή της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η ReVamped έκδοση του κάθε τίτλου θα διατηρήσει τον γρήγορο ρυθμό μάχης, τις vamp δυνάμεις και την αφήγηση, προσφέροντας ανάλυση που θα φτάνει τα 4K, αναβαθμισμένα cinematics, βελτιώσεις στον φωτισμό, βελτιστοποιήσεις στη μηχανή γραφικών, βελτιώσεις στις αντανακλάσεις, το νερό, την ομίχλη και τις σκιές, καθώς και υποστήριξη για Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Ισπανικά (fully voiced για το BloodRayne 1, ενώ το BloodRayne 2 θα περιέχει Αγγλικά και Ρωσικά Voice Overs, με τις υπόλοιπες προαναφερθείσες γλώσσες να έρχονται με localized κείμενο).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας των BloodRayne: ReVamped και BloodRayne 2: ReVamped δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά και oi δύο τίτλοι θα έρθουν σε Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

The post Ανακοινώθηκαν τα remasters των BloodRayne 1 και 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα