Tο Tales of Arise είναι ο τίτλος με τις γρηγορότερες πωλήσεις της σειράς “Tales of”

Εδώ και λίγες ώρες έγινε γνωστό από την Bandai Namco ότι το Tales of Arise έχει καταφέρει να πουλήσει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο τεμάχια από τη στιγμή που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

1 MILLION UNITS SOLD

A massive thank you from the #TalesofArise team for your incredible support so far! pic.twitter.com/PX4mAqn3Up

Tales of Arise (@TalesofU) September 16, 2021

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Bandai Namco, το Tales of Arise έχει καταφέρει να αναδειχτεί στον τίτλο με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία της JRPG σειράς Tales of. Ως μετρό σύγκρισης, η Bandai Namco δημοσίευσε επίσης ορισμένα στοιχεία πωλήσεων για δύο από τα πιο δημοφιλή προηγούμενα κεφάλαια της σειράς, με το Tales of Berseria να έχει πουλήσει πάνω από2 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια της ζωής του και το Tales of Vesperia: Definitive Edition να έχει καταφέρει να φτάσει το 1,5 εκατομμύριο από τότε που κυκλοφόρησε.

Οι “ισχυρές πωλήσεις” για το Tales of Arise δημιούργησαν επίσης μια σύμπτωση – το franchise ‘Tales of’ έχει πουλήσει συνολικά 25 εκατομμύρια, με το Tales of Arise να κυκλοφορεί για να γιορτάσει την 25η επέτειο της σειράς.

Το Tales of Arise είναι διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Tο Tales of Arise είναι ο τίτλος με τις γρηγορότερες πωλήσεις της σειράς “Tales of” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα