Δείγμα γραφής από το RiMS Racing

Μετά την αποκάλυψή του τον περασμένο μήνα, η Nacon και η RaceWard Studio – publisher και developer αντίστοιχα, αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα ενα gameplay δείγμα από το RiMS Racing, τον νέο racing τίτλο μοτοσικλετών που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον φετινό Αύγουστο, υποσχόμενος να  ωθήσει τα «όρια του ρεαλισμού και της προσαρμογής».

Διαθέτοντας οκτώ μοτοσικλέτες προς επιλογή, συμπεριλαμβανομένων των Ducati Paniale V4 R και MV Agusta

F4 RC, καθώς και την νικήτρια επτά φορών του SBK World Title,  Aprilia RSV4 1100 Factory, η οποία παρουσιάζεται στο gameplay trailer παρακάτω, oι παίκτες θα είναι σε θέση να “διαλύσουν” τη μοτοσικλέτα τους σε κομμάτια και να αντικαταστήσουν το κάθε εξάρτημα, όπως κρίνουν κατάλληλο, σε μια προσπάθεια να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή ρύθμιση.

To studio ανάπτυξης, να σημειώσουμε, ότι υπόσχεται πως ο τίτλος θα περιέχει πάνω από 500 επίσημα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων ελαστικών, δίσκων, δαγκάνων, τακακιών, αναρτήσεων, ελατηρίων, φίλτρων αέρα, εξατμίσεων, φρένων και συμπλεκτών, υγρών φρένων, λαδιών κινητήρα, ECU, φερινγκ και πολλά άλλα, όπως επίσης και πάνω από 200 επίσημα αντικείμενα εξοπλισμού για τον αναβάτη, καθιστώντας το customization, βασικό κομμάτι του τίτλου.

Οι συνθήκες αγώνα, το στυλ οδήγησης και η μηχανική κατάσταση καθενός από τα στοιχεία της μοτοσυκλέτας μας θα είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τον προσδιορισμό της συμπεριφοράς της οδήγησης μας, καθοδηγούμενη από ένα physics system που προσφέρει «απαράμιλλη ακρίβεια».

Το RiMS Racing αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

The post Δείγμα γραφής από το RiMS Racing appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα