Δυναμικό ξεκίνημα για το Resident Evil Village στην αγορά

Δυναμικά ξεκίνησε την πορεία του στην αγορά το Resident Evil Village, καθώς η Capcom γνωστοποίησε πως ο νέος τίτλος της survival-horror σειράς κατάφερε να υπερβεί το φράγμα των 3 εκατομμυρίων πωληθέντων αντιτύπων παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει η Capcom σχετικά με το παιχνίδι: “Αντιπροσωπεύοντας την όγδοη, κύρια προσθήκη της σειράς, το νέο Resident Evil Village είναι η συνέχεια του Resident Evil

7 Biohazard (το οποίο έχει αποστείλει συνολικά 8,5 εκατομμύρια τεμάχια, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020) και διαθέτει υψηλότερο βαθμό δράσης και ακόμη και πιο εκτεταμένο.
Στο παιχνίδι, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του πρωταγωνιστή, του Ethan Winters, καθώς εξερευνούν ένα νέο είδος τρόμου-επιβίωσης σε ένα μυστηριώδες, παγωμένο χωριό.

Ανεπτυγμένο με το ιδιόκτητο RE ENGINE της Capcom, το παιχνίδι μεγιστοποιεί τις δυνατότητες των συσκευών επόμενης γενιάς να προσφέρουν εκπληκτικό, φωτορεαλιστικό οπτικό τομέα, ενώ χρησιμοποιεί και τεχνολογία αιχμής ήχου. Αυτό, μαζί με τον έπαινο για τη βαθιά συναρπαστική εμπειρία των θαυμαστών μετά το demo του παιχνιδιού, οδήγησε σε παγκόσμιες αποστολές του τίτλου που ξεπέρασαν τα τρία εκατομμύρια μονάδες.“

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως ο προηγούμενος τίτλος της εν λόγω σειράς είχε πωλήσει συνολικά 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα για το ίδιο χρονικό διάστημα, ενώ ολόκληρη η σειρά πλέον έχει υπερβεί το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων πωλήσεων.

Το Resident Evil Village κυκλοφορεί από τις 7 Μαΐου σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

The post Δυναμικό ξεκίνημα για το Resident Evil Village στην αγορά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα