Assassin’s Creed Valhalla: Το μεγαλύτερο launch στην ιστορία της σειράς

Η Ubisoft έκανε γνωστό το δυναμικό ξεκίνημα για το Assassin’s Creed Valhalla στην αγορά, αναφέροντας πως το νέο παιχνίδι κατάφερε να σημειώσει, στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, περισσότερα πωληθέντα αντίτυπα από κάθε άλλη προσθήκη της σειράς Assassin’s Creed για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και να διακριθεί ως το παιχνίδι της γαλλικής εταιρείας με το μεγαλύτερο launch σε PC.

“Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση της κοινότητας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες για την εξαιρετική υποστήριξή

τους“, αναφέρει ο Julien Laferrière, Producer για το νεότερο παιχνίδι της σειράς Assassin’s Creed. “Παραδίδοντας αυτό το παιχνίδι εν μέσω πανδημίας, ήταν μία πραγματική, δυναμική περιοδεία από τις ομάδες μας και είναι υπέροχο να βλέπουμε τους παίκτες να απολαμβάνουν τόσο πολύ το παιχνίδι. Το launch είναι μόνο η αρχή, και έχουμε ισχυρά σχέδια περιεχομένου για το Assassin’s Creed Valhalla που θα κρατήσουν τους παίκτες βυθισμένους στο επικό τους Viking για πολύ καιρό ακόμη.”

Χωρίς να γνωρίζουμε ακριβή αριθμό πωλήσεων, στη συνέχεια έγιναν γνωστά ορισμένα στατιστικά δεδομένα σχετικά με τη συνολική in-game πρόοδο των παικτών. Πιο συγκεκριμένα, καλύφθηκε μεγαλύτερη απόσταση των 4 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από όλους στο παιχνίδι και χτίστηκαν παραπάνω από 55 εκατομμύρια οικισμοί, ενώ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια παιχνίδια Orlog, που σχετίζονται με τη Νορβηγική και τη σαξονική κουλτούρα.

Με την ανάπτυξη του Assassin’s Creed Valhalla υπό την ηγεσία του Montreal Studio της Ubisoft, η νέα προσθήκη στην εν λόγω μακροχρόνια σειρά υπόσχεται να προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να βιώσουν μία σπουδαία περιπέτεια με τον Eivor, έναν θρυλικού πολεμιστή των Viking, που βρίσκεται στη Νορβηγία κατά τον 9ο αιώνα μ.Χ., όπου ατελείωτοι πόλεμοι έπονται εν μέσω μειωμένων, διαθέσιμων πόρων. Με ανανεωμένο σύστημα μάχης, που αναδεικνύει το έντονο, πολεμικό στυλ των Viking, καθώς και ανανεωμένο σύστημα προόδου και αναβαθμίσεων, ο Eivor θα πρέπει να λαμβάνει συνετά τις αποφάσεις του σε διαλόγους και τις επιλογές του σε πολέμους και πολιτικές συμμαχίες, για να προστατεύσει τον οικισμό του και κατ’ επέκταση να διασφαλίσει ένα υγιές μέλλον για τη φυλή του.

Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί σε Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 και PC.

The post Assassin’s Creed Valhalla: Το μεγαλύτερο launch στην ιστορία της σειράς appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα