Τον Αύγουστο η Private Beta του Call of Duty: Black Ops 4

Για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες.

Η Treyarch ανακοίνωσε τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα περιεχόμενα της Private Beta του Call of Duty: Black Ops 4, η οποία θα είναι διαθέσιμη για όσους έχουν προβεί σε προπαραγγελία του τίτλου. Η beta θα διεξάχθει σε δυο Σαββατοκύριακα, το πρώτο από τα οποία θα αφορά αποκλειστικά τους κατόχους PlayStation 4. Οι κάτοχοι Xbox One

και PC θα μπορέσουν να δουν τα περιεχόμενα της Beta στο δεύτερο Σαββατοκύριακο, όταν η Beta θα είναι «ανοικτή» για όλους.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες και ώρες της διεξαγωγής της Private Beta, για κάθε πλατφόρμα είναι οι εξής:
PlayStation 4 (Starts: August 3 at 10am/PT – Ends: August 6 at 10am/PT)
PlayStation 4 and Xbox One (Starts: August 10 at 10am/PT – Ends: August 13 at 10am/PT)
• PC Beta Early Access (Starts: August 10 at 10am/PT) *PC exclusively on Battle.Net
• PC Open Beta (Starts: August 11 at 10am/PT – Ends: August 13 at 10am/PT)

Όσον αφορά στα περιεχόμενα της Beta, οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν ένα δείγμα από το multiplayer και να δοκιμάσουν τον καθέναν από τους Specialists που θα υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι - Recon, Crash, Battery, Torque, Ruin, Seraph, Ajax, Firebreak, Nomad και Prophet-, με τον καθένα να έχει τις δίκες του μοναδικές ικανότητες και οπλισμό. Επίσης θα έχουν δυνατότητα να «φτιάξουν» το δικό τους loadout, χάρη στο Pick 10 σύστημα, ανάμεσα στα διάφορα modes όπως Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Search & Destroy και το ολοκαίνουργιο mode, το Control. Όσον αφορά στους χάρτες θα έχουμε τους Frequency, Contraband, Seaside και Payload.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα