Αποκαλύφθηκε το Resident Evil Re:Verse

Οι προηγούμενες ώρες ήταν γεμάτες με νέες πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Resident Evil της Capcom, καθώς εκτός από τη γνωστοποίηση της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας του Resident Evil Village μέσα στον ερχόμενο Μάιο, η ιαπωνική εταιρεία

παρουσίασε επίσης το Resident Evil Re: Verse, την ξεχωριστή online multiplayer  εμπειρία του Village -που θα αποτελεί standalone τίτλο-, η οποία θα δοθεί δωρεάν μαζί με το Village.

Έχοντας ως στόχο να γιορτάσει την 25η επέτειο της σειράς Resident Evil, το Re: Verse θα διαθέτει μια σειρά από αγαπημένους χαρακτήρες όπως οι Jill Valentine, Chris Redfield, Claire Redfield, Leon S. Kennedy, Ada Wong και Hunk, που, για κάποιον άγνωστο λόγο, θα κυνηγά ο ένας τον άλλον, πριν ο θάνατος τους μετατρέψει σε εμβληματικά τέρατα όπως o Nemesis ή ο Jack Baker.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Resident Evil Re: Verse στο παρακάτω trailer,το οποίο μας μεταφέρει στο κτίριο του Raccoon City Police Department του Resident Evil 2.

To Resident Evil Re:Verse, όπως προείπαμε, θα συμπεριλαμβάνεται δωρεάν στο Resident Evil Village όταν αυτό κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 7 Μαΐου 2021.

The post Αποκαλύφθηκε το Resident Evil Re:Verse appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα