Αποκαλύφθηκε το Neo Geo Mini

Ένα mini arcade με λειτουργική οθόνη!

Η SNK αποκάλυψε και επίσημα, μέσω ενός δελτίου Τύπου, πριν λίγες ώρες την "έκπληξη"¨που ετοίμαζε για τα τεσσαρακοστά της γεννέθλια. Ο λόγος φυσικά για το Neo Geo mini, μία κονσόλα που ακολουθεί τη μόδα των mini-retro συσκευών, η οποία, ωστόσο, είναι αρκετά διαφορετική από όσες έχουμε δει μέχρι τώρα από Nintendo, Sega

και Commodore.

Το σημείο που διαφοροποιεί το Neo Geo mini από τις υπόλοιπες mini αναβιώσεις παλαιότερων πλατφορμών είναι το σχήμα του, που φέρνει σε arcade καμπίνα εκείνης της εποχής, το οποίο δεν θα σήμαινε και πολλά αν η συσκευή δεν διέθετε τη δική της, ενσωματωμένη οθόνη 3,5 ιντσών, υγρών κρυστάλλων, που επιτρέπει στον παίκτη να ασχοληθεί με τους τίτλους που περιλαμβάνει η κονσόλα, χωρίς να την συνδέσει σε κάποια οθόνη ή τηλεόραση. Φυσικά, αυτό μπορεί να γίνει μέσω της HDMI θύρας που διαθέτει η συσκευή, ενώ σε αυτή βρίσκεται headset jack 3.5mm και δύο θύρες για τη σύνδεση χειριστηρίων. Το μέγεθος της κονσόλας είναι λίγο μεγαλύτερο σε σχέση με τα άλλα mini, καθώς οι διαστάσεις της είναι 135mm x 108mm x 162mm και, σύμφωνα με την SNK, ζυγίζει περίπου 600 γραμμάρια.

Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη για την ώρα τιμή και ημερομηνία, ενώ θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία για την αγορά της Ιαπωνίας (κοκκινό, άσπρο, μπλε) και μία για τον υπόλοιπο κόσμο (μπλε, άσπρο, μαύρο). Επίσης, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η βιβλιοθήκη τίτλων της κονσόλας, ωστόσο στις εικόνες που δημοσιοποίησε η SNK διακρίνονται τα Metal Slug, Metal Slug II, Real Bout Fatal Fury, Real Bout Fatal Fury 2: The Newcomers, The King of Fighters '97, The King of Fighters '98, Samurai Shodown II και Samurai Shodown V Special.

Τέλος, θυμίζουμε πως εκτός του Neo Geo mini, η SNK θα κυκλοφορήσει και μία συλλογή από τίτλους της για το Nintendo Switch.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα