Ανακοινώθηκε επίσημα το PES 2019

"Σέντρα" στα τέλη Αυγούστου.

Η Konami ανακοίνωσε επίσημα ότι το PES 2019 θα γίνει διαθέσιμο τον ερχόμενο Αύγουστο, συνεχίζοντας την «δέσμευση για αύξηση του αριθμού των licenses» για το παιχνίδι, όπως licensed πρωταθλήματα και γηπέδα, περισσότερες συνεργασίες με βασικούς συλλόγους και μια σειρά από νέους Legends που πρόκειται να γίνουν γνωστοί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Για την φετινή χρονιά, ο Philippe Coutinho της FC Barcelona

θα φιγουράρει στο εξώφυλλο του ποδοσφαιρικού τίτλου, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και μια ειδική έκδοση με τον David Beckham στο εξώφυλλο. Σε ό,τι αφορά τις καινοτομίες στο gameplay κομμάτι του παιχνιδιού, το PES 2019 υπόσχεται μια "ζωντανή κίνηση παικτών", καθώς και νέα skills, που θα δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν «μαγικές στιγμές» στο χορτάρι.
Θα υπάρχει το “Visible Fatigue”, όπου θα επιδρά στην απόδοση και τη συμπεριφορά των παικτών κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ το νέο σύστημα με τους shooting μηχανισμούς θα περιλαμβάνει βελτιωμένα ball physics και την αλλαγή της θέσης της μπάλας σε σχέση με τον παίκτη, ενώ τα νέα skills θα δίνουν διαφορετικό στυλ στο σουτ του κάθε παίκτη.

Φυσικά, το νέο PES θα δείχνει ακόμα καλύτερο στον οπτικό τομέα, με το μηχανή “Enlighten” να υπόσχεται να προσφέρει «true-to-life» visual effects και 4K HDR υποστήριξη σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσής του, ενώ τo “Global Illumination” σε πραγματικό χρόνο θα παρέχει αληθοφανή φωτισμό και σκιές, μαζί με μεγαλύτερες λεπτομέρειες στα πολύγωνα του γρασιδιού και των κερκίδων.

Επιπλέον, το myClub mode θα έχει αναβαθμιστεί σε σημαντικό βαθμό με ένα νέο σύστημα σχεδιασμού των players card, όπου παίκτες υψηλών επιδόσεων, Legend και Players of the Week, θα λαμβάνουν προσωρινά boost στα στατιστικά τους, τα οποία θα βασίζονται στις επιδόσεις των παικτών στον πραγματικό κόσμο. Τέλος, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το International Champions Cup (ICC), τα στοιχεία του οποίου θα ενσωματωθούν στη Master League.

Το PES 2019 θα κάνει σέντρα στις 30 Αύγουστου για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αναφορά για κάποια έκδοση του PES 2019 για το Nintendo Switch.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer και κάποιες εικόνες για το PES 2019.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα