Πρώτα στοιχεία για το επόμενο update του Rainbow Six: Siege

Επιχείρηση “Για τον Πόλεμο”.

Η Ubisoft έκανε γνωστά τα πρώτα στοιχεία για το “Operation Para Bellum” του Rainbow Six: Siege, του επόμενου major update της Season 2 για τον Year 3 του παιχνιδιού. Το εν λόγω expansion θα εισαγάγει δυο νέους Ιταλούς Operators, με ειδίκευση στις αμυντικές

τακτικές, όπως επίσης και νέο υλικό για τον τίτλο.

Στο νέο υλικό θα περιλαμβάνεται ο 19ος χάρτης, που σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα θα μεταφέρει τους παίκτες στους λόφους της ιταλικής εξοχής σε κάποιο αγρόκτημα ή βίλα. Επίσης, το “Operation Para Bellum” θα φέρει στο τραπέζι το νέο σύστημα “Pick & Ban” παρέχοντας «μια επιπλέον στρατηγική μεταξύ των ομάδων», επιτρέποντας σε κάθε ομάδα να αντιμετωπίσει τις επιλογές των Operators των αντιπάλων κατά τη διάρκεια του banning phase. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να ασκηθεί κάποιο βέτο σε συγκεκριμένους Operators, κάνοντας τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

Περισσότερα στοιχεία για το “Operation Para Bellum” καθώς και για όλη την Season 2 του Year 3, θα αποκαλυφθούν από την Ubisoft κατά την διάρκεια των τελικών του Rainbow Six Siege Pro League, που θα λάβουν μέρος στις 19-20 Μαΐου.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα